Sfeervol concert Sinfonica Cathedrale

Sfeervol concert Sinfonica Cathedrale

Zo’n 400 mensen woonden zondag 25 juni het bijzondere concert bij dat onder de titel ‘Sinfonica Cathedrale’ in de kathedraal plaatsvond. De organiseerde fanfare St. Cecilia uit Herten vertolkte samen met de Philharmonie Zuidnederland en gemengd koor Voces Vocales uit Geleen een gevarieerd programma met werken van diverse componisten.

Uitvoerenden en aanwezigen waren zeer enthousiast over de sfeervolle ambiance van de kathedraal. Volgens de organisatie was het concert in alle opzichten geslaagd. Ook wethouder Ferdinand Pleyte, die namens het gemeentebestuur van Roermond aanwezig was, gaf aan bijzonder enthousiast te zijn over de samenwerking tussen alle betrokken partijen en de gerealiseerde mogelijkheden om dergelijk concert in de kathedraal te organiseren.

Foto: Bert Tegels